Laurien Waldram, mocht op zondag, als enige van SSS Grou, haar eerste plaatsingswedstrijd turnen in Surhuisterveen. Ze was woensdag clubkampioen geworden bij de oudste selectie met keuze oefenstof. En ook bij deze wedstrijd liet ze hele stabiele oefeningen zien, die vrolijkheid uitstralen. Eerst op brug een oefening met twee keer een kiep, een krachtelement. Bij balk landde ze half op één voet bij een sprong, maar wist door jarenlange ervaring op de balk te blijven. Op vloer laat ze hoge elementen zien met salto’s, dankzij haar sprongkracht. Die ze ook weer gebruikt op het laatste toestel, handstandoverslag over de pegasus. Tot haar verbazing, verplichte lenige elementen zoals spagaat blijven lastig, werd ze eerste bij de senioren niveau E en kreeg een gouden medaille omgehangen.

laurien

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.