Geke Feenstra kon helaas niet mee doen aan haar tweede plaatsingswedstrijd in Ureterp door een vingerblessure. Naomi van der Meer, Anne Postma en Ryanna Miedema waren in de eerste ronde actief op de vier turnonderdelen. Vorige keer won Anne goud, maar dit keer kwam ze naast het podium. Ryanna werd vorige keer vierde en nu een bronzen medaille. In de tweede ronde mochten Jeska Hoekstra, Floor Beks en Marjet Waldram. Op deze dag als je iets niet deed, wat volgens de jury wel in de oefening moest, kreeg je flinke aftrek, zo ook bij Jeska met haar kiep aan de brug. Voor haar geen prijs. Floor die over de pegasus al een mooie sprong liet zien, maakte een nog fraaiere toen ze hoorde dat ze zilver had gewonnen. Marjet kreeg net als vorige keer een gouden medaille omgehangen, zij laat oefeningen zien alsof het heel gemakkelijk is. In de derde ronde turnde Fenna Hoekstra heel stabiel haar oefeningen, maar door de strengere jury werd ze laag beoordeeld en viel buiten de prijzen. Later wordt bekend gemaakt wie door mag naar de Friese Kampioenschappen.

deelnemers 5 april

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.