De eerste vier van de veertien turnsters hebben op de Friese Kampioenschappen laten zien wat ze kunnen op balk, vloer, brug en sprong. Jammer genoeg voor Anne Postma ging balk en vloer niet zo goed als bij de vorige twee (plaatsings)wedstrijden en werd ze twaalfde van Fryslân. Ryanna Miedema, Floor Beks en Marjet Waldram turnden alle drie heel erg netjes en maakten weinig tot geen grote fouten. Dit keer moesten ze echter tegen de besten uit drie andere rayons van Fryslân. Er werd door iedereen op hoog niveau geturnd, mooi om als publiek naar te kijken. Floor werd heel knap zevende en Ryanna en Marjet werden beide derde en kregen in plaats van een bronzen medaille een origineel Fries pompeblêd met inscriptie. Alle vier kregen ze van het bestuur van SSS Grou een roos voor hun deelname aan de Friese Kampioenschappen, want dat is al een geweldige prestatie.

IMAG0568

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.