Op 24 mei was er weer een Fries Kampioenschap, dit keer in IJlst voor de jongste turnsters. Anne Beks en Anke de Groot van SSS Grou hadden zich beide weten te plaatsen na twee plaatsingsrondes. Anne mocht in de eerste wedstrijd en had wat pech doordat ze met de opsprong van de balk viel, verder deed ze alles heel knap en werd 23e van de 28 deelneemsters. Een wedstrijd later mocht Anke haar oefeningen met vele bonusonderdelen erin laten zien aan de jury. Ze turnde heel netjes en werd verrassend derde in een groep van 24 turnsters. Net als Ryanna, Marjet en Jasmijn bij eerdere Friese Kampioenschappen turnen, mocht Anke ook een pompebl√™dmedaille met inscriptie “3e prijs” in ontvangst nemen.

Anke 3e plaats

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.