Na 38 jaar in dienst als leider bij SSS Grou heeft Henk Spijkstra de afgelopen week afscheid genomen van leden, ouders van leden en oud(bestuurs)leden.

Alle kinderen hadden een tekening voor meester gemaakt en mochten die persoonlijk in de les geven. De kinderen vonden het raar dat er slingers en ballonnen in de gymzaal hingen en ze iets lekkers kregen. “Het was toch geen feestje?”

Dinsdag hadden de volwassen leden van Move On Music en Jazz zich allen gehuld in kleding die ooit gedragen was bij één van de vele uitvoeringen van de afgelopen jaren. De groep heeft met elkaar nog één keer gedanst, waarna voorgelezen werd uit eigen poëziewerk onder het genot van een borrel en een hapje.

De afsluiting van de afscheidsweek bij SSS Grou was een receptie, met voorstellingen uit uitvoeringen van de oudste turnsters en van de heren met een stokoefening. De stokoefening ging fout totdat, zoals het hoorde, meester Henk de leiding nog voor één keer weer overnam.

Na een woordje van de oud-voorzitter, en het voorlezen van een prachtig verhaal door een lid van de een fit 50+ groep, nam de huidige voorzitter het woord en bedankte Henk voor al die jaren trouwe dienst en benoemde tot slot Henk Spijkstra, met instemming van alle leden, tot erelid van de gymnastiekvereniging SSS Grou.

Na vele handendrukken en goede wensen kwam een eind aan de receptie en daarmee een einde aan Henk’s werkzame leven bij gymnastiekvereniging SSS Grou. We hopen ons erelid nog lang bij de vereniging te mogen verwelkomen en wensen hem en Annie heel veel geluk, gezondheid en plezier toe.

N.B. Op de webite van Sport in Grou staat een filmpje met interview van Henk.

De fotoreportage volgt nog en zal te vinden zijn in ons fotoboek.

DSCN2594

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.