Vanaf dinsdag 6 januari 2015 kunnen alle basisschoolscholieren vanaf groep 3 freerunnen bij SSS in de gymzaal van Grou. De leerkrachten en het materiaal zijn er, nu jullie nog!! Gymnastiekvereniging SSS biedt in samenwerking met Turnstad Sneek deze superlessen in een veilige omgeving. Kom één keer proef”draaien” op dinsdagmiddag van 14.45 tot 15.45 uur. Probeer het uit en word lid bij: FreerunSSS Grou. 

De leiding is, net als bij de clinics van vorig jaar, in de vertrouwde handen van Pieter Verwer van turnstad Sneek. Van SSS is Femke Annema als leiding aanwezig. Zij zal de freerunlessen uiteindelijk van Pieter Verwer overnemen.

Freerunnen is voor zowel jongens als voor meisjes. De lessen worden gegeven op de dinsdagmiddag van 14.45 – 15.45 in de gymzaal van Grou.

Kom dinsdag 6 januari een proefles meedoen en kijk of freerunnen iets voor jou is!

DSC_0130

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.