Naast de rhönradwedstrijd op 10 januari in Grou was er in Oldeberkoop een eerste plaatsingswedstrijd voor de jongste vijf turnsters van SSS Grou: Sophie Reitsma, Marije Burghoorn uit Wytgaard, Alissa Verhoef uit Jirnsum en Anne Beks. Goaitske Bouma kon dit keer niet aan deze wedstrijd meedoen, daar haar wedstrijd rhönradturnen op hetzelfde tijdstip gepland was.
Voor Femke Annema was het haar eerste wedstrijd als trainster van SSS Grou, dus ook zij was zenuwachtig hoe het zou gaan. Laurien Waldram ging mee om haar te assisteren, zij heeft jarenlange ervaring.
De dames kwamen allen super enthousiast en trots terug in Grou met twee medailles.
Sophie doet mee bij instap niveau 12, net als Marije en Alissa, en won de bronzen medaille en Anne Beks bij instap niveau 11 de zilveren medaille.
De tweede plaatsingswedstrijd is op 7 maart en dan zal Goaitske op hetzelfde niveau als Anne meedoen.

Trurnwedstrijd 10 januariTurnsters en leiding wedstrijd 10 januari

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.