Op zaterdag 24 januari was de eerste plaatsingswedstrijd voor elf van de oudere turnsters van SSS Grou met keuze oefenstof op niveau F, G en H.
Door het weer (ijzel en sneeuw) begon de eerste wedstrijd met Anne Postma, Brecht Zwart en Alyt Hendriks ruim anderhalf uur later dan gepland. Anne en Alyt werden allebei vierde en vielen net buiten de prijzen en Brecht werd achtste. In de tweede wedstrijd turnden Mirthe de Jonge, Jasmijn van der Meulen, Fenna Hoekstra en Naomi van der Meer. Mirthe en Jasmijn zitten al jaren in dezelfde groep tegen en met elkaar te turnen, dit keer werd Mirthe vierde en Jasmijn eerste en kregen beide een medaille omgehangen, terwijl SSS erelid meester Henk trots vanaf de tribune meekeek. Ook in de laatste wedstrijd kon hij zien dat Ryanna Miedema een bronzen medaille kreeg voor de door haar mooi geturnde oefeningen op balk, vloer, brug en sprong.
Jeska Hoekstra was zo trots op haar gehaalde kip op brug dat ze daarna twee keer van de balk viel en werd daardoor vijfde. Floor Beks viel niet van de balk, maar na een handstand doorrol (hoogst gewaardeerde element) hing ze er onder en klom er weer op zonder te vallen, tot haar grote plezier en van de jury, en werd tiende.
Geke Feenstra kon niet meedoen aan deze wedstrijd i.v.m. een volleybalwedstrijd op hetzelfde moment en ze haar team niet in de steek wou laten.
SSS Grou was meewerkende vereniging en bedankt hierbij alle vrijwilligers en juryleden.

JasmijnMirtheprijs

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.