Afgelopen zaterdag was onze Poeisz actiedag. Met o.a. een versierd rhönrad, SSS vlaggen en een prijsvraag stonden een aantal vrijwilligers voor en in de Poeisz om zoveel mogelijk muntjes voor SSS te verzamelen. Onze koker was aan het begin de leegste van allemaal. Het was vakantie en veel SSS-leden sparen de muntjes voor de kinderen die deze muntjes bij juf Femke in kunnen leveren en zo mee kunnen doen aan de weekprijs. In de eerste week heeft Age Roorda de weekprijs gewonnen, in de tweede week was dit Marjet Waldram. Zaterdag om drie uur was de koker de volste van allemaal! Dat blijkt ook wel uit de nieuwe tussenstand. We hebben vorige week maar liefst 1200 muntjes in de koker gedaan. Daarmee zijn we van de vierde plaats naar de tweede plaats geklommen. De prijsvraag, een pakje ovenverse gevulde koeken, is gewonnen door Eelkje Vlieger uit de Oosterhoutstraat. We willen alle klanten bedanken voor de muntjes en natuurlijk ook Anke, Alyt, Jacoba, Noortje, Mirthe, Thijmen, Yfke, Goaitske, Agnes, Yvonne, Marga en Jolanda voor hun inzet afgelopen zaterdag. Nu nog proberen onze tweede plaats vast te houden, want GAVC is niet meer in te halen en zal ongetwijfeld eerste worden. De stand is nu 4767 GAVC, 3521 SSS, 3192 Mid-Fryslân, 2893 Inverto, 2884 it Wetterlân, 2526 Atleta, 2341 Judoclub Grou en 1789 Raak ‘m.

Poeisz actie

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.