Afgelopen zaterdag was de tweede plaatsingswedstrijden voor de jongste meiden van SSS-Grou. Alissa, Marije en Sophie turnden met z’n drieën op hetzelfde niveau, instap niveau 12. Voor deze meiden is het ‘t eerste jaar dat zij in de selectiegroep mee turnen. Zij turnden een nette wedstrijd maar vielen helaas buiten het podium. Sophie werd 7e, Marije 12e en Alissa 15e.

Anne en Goaitske turnden op niveau instap 11. Beide meiden turnden erg stabiel en netjes, dit was ook terug te zien in de resultaten. Beide vielen in de prijzen. Goaitske heeft een bronzen medaille gewonnen en Anne stond ook op het podium met een zilveren medaille! Super dames!

Goaitske heeft de eerste plaatsingswedstrijd moeten missen omdat deze tegelijk viel met haar rhönradwedstrijd in Grou. Zij heeft zich daardoor niet kunnen plaatsen voor de Friese kampioenschappen. Anne heeft zich wel geplaatst, omdat zij op beide plaatsingswedstrijden tweede is geworden. Gefeliciteerd!

Winnaars 7 maart - 2

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.