Zaterdag 14 maart was de tweede plaatsingswedstrijd voor de oudere turnsters van SSS. Vanuit Grou deden mee; Alyt, Anne, Fenna, Naomi, Jasmijn, Mirthe, Floor, Ryanna en Jeska. Op deze dag begonnen Anne en Alyt. Zij turnen allebei op niveau H, alleen in een andere leeftijdklasse. Beide meiden hebben een prima wedstrijd geturnd, met uiteindelijk een elfde plaats voor Anne en Alyt werd zesde!
Hierna waren Fenna, Naomi, Jasmijn en Mirthe aan de beurt. Deze meiden turnen alle vier niveau G, maar Fenna en Naomi zijn junioren, terwijl Jasmijn en Mirthe nog met de jeugd mee turnen. Wel zaten alle meiden bij elkaar. Fenna had helaas bij de balk pech en Naomi moest even improviseren tijdens haar vloeroefening. De andere onderdelen werden netjes geturnd door beide dames. Helaas vielen zij buiten de prijzen. Fenna werd (vooral door de pech op de balk) 21e en Naomi eindigde als 13e. Jasmijn en Mirthe turnden beide erg netjes en dit is dan ook terug te zien in de resultaten. Voor Jasmijn een zilveren medaille en Mirthe mocht een gouden medaille in ontvangst nemen! Gefeliciteerd!

In de laatste wedstrijd waren Jeska, Floor en Ryanna aan de beurt. Zij turnen alle drie op niveau junior F en zijn daardoor tegenstanders van elkaar. Deze wedstrijd begonnen we bij balk, dit ging helaas niet helemaal zoals het moest, maar de meiden hebben zich keurig hersteld. De andere onderdelen werden netjes geturnd en dit is ook terug te zien in de resultaten. Ryanna werd achtste, Floor vijfde en Jeska tweede! Goed gedaan meiden!
Al met al prima resultaten voor SSS en een tevreden juf! Er wordt binnenkort bekend gemaakt wie er door zijn naar de Friese Kampioenschappen.

Jasmijn en MirtheJeska 2e prijs

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.