Afgelopen weekend waren er wedstrijden van Marjet en Laurien Waldram.
Marjet mocht zaterdag beginnen. Zij turnt op niveau E, jeugd 2. Marjet turnde een stabiele wedstrijd. Ze maakte geen grote fouten, net als bijna alle andere turnsters. Marjet turnde dit jaar voor het eerst op dit niveau en het niveau lag zeer hoog op deze zaterdag. Zij werd na een prima wedstrijd keurig tiende.

Laurien was zondags aan de beurt. Zij turnt op niveau D, senior en ze zag hier zelf nogal tegenop. Ondanks de zenuwen turnde Laurien een stabiele wedstrijd. De meiden bij haar in de groep turnden ook netjes, dus de prijsuitreiking zou zeker spannend worden. Laurien was vol verbazing toen zij plaats mocht nemen op het podium, goud! Super, gefeliciteerd!
Beide meiden hebben eind april hun tweede plaatsingswedstrijd.

Laurien 1e

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.