Afgelopen zaterdag was de tweede plaatsingswedstrijd op niveau D2/D3. Voor SSS-Grou turnden de volgende meiden: Mare, Mayra, Mirte, Noortje, Anke, Ilselyn, Fenna, Kiki en Anneling. Deze meiden turnen in verschillende niveaus en daardoor ook in verschillende wedstrijden.
De eerste wedstrijd begonnen we met Mare en Mayra. Beide dames hadden de eerste wedstrijd prima gepresteerd en waren ook zeker van plan om dit nu weer te doen. Dit verliep geheel volgens plan. Ondanks dat ze beide een keertje van de balk vielen, hebben ze goede resultaten behaald. Mare werd zevende en Mayra volgde op de achtste plek! Hierdoor zijn beide meiden geplaatst voor de Friese Kampioenschappen, super!
In de tweede wedstrijd turnde Mirte. Zij turnde een stabiele wedstrijd maar had veel concurrentie. Op vloer en brug eindigde Mirte in de top 10, goed gedaan! Na een prima wedstrijd werd zij uiteindelijk 19e.
In de derde wedstrijd van deze zaterdag kwam een grote groep Grousters aan de beurt. Kiki en Anneling turnden weer samen en behaalden een prima resultaat, Anneling werd vierde en Kiki mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen. Gefeliciteerd meiden! Anneling is op haar niveau door naar de Friese kampioenschappen! Super!
In deze wedstrijd kwamen ook Anke, Noortje, Ilselyn en Fenna in actie. Deze meiden turnden alle vier voor hun eigen kunnen een prima wedstrijd. Voor Fenna was dit het eerste jaar dat zij wedstrijden turnde en ons doel was om nu een hogere score te behalen dan op de eerste plaatsingswedstrijd. Dit heeft Fenna keurig gedaan! Ilselyn turnde ook een nette wedstrijd en werd elfde. Anke en Noortje mochten het een medaille in ontvangst nemen. Anke werd vierde en Noortje volgde haar op de vijfde plek. Netjes meiden! Deze twee dames zijn door naar de Friese kampioenschappen, gefeliciteerd!
Prima resultaten voor SSS-Grou!

Kiki 3e plaatsAnke en Noortje

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.