Afgelopen woensdag organiseerde SSS weer de Nationale Buitenspeeldag in Grou. Via de speeltuinenvereniging Grou was er de NUSO bus geregeld. Een bus met aanhanger vol met speelgoed om mee buiten te spelen! Daarnaast waren er natuurlijk de doeltjes die op de Tichtset staan en had SSS met drie lange matten, een springplank en een oud klimtoestel een mooie ‘buitengymnastiek’ opstelling gemaakt. Het was mooi weer en zo’n 200 kinderen genoten twee uur lang van alle spellen. Niet alleen kinderen, maar ook de nodige ouders en pakes en beppes genoten van het weer en van hun lekker buiten spelende (klein)kinderen.

Via deze weg willen wij nogmaals de vrijwilligers en spontane spelbegeleiders bedanken. De Nationale Buitenspeeldag is mogelijk door de medewerking van de bewoners van de Tichtset en de bijdrage van de Poeisz voor de aankoop van limonade, appels en ijsjes en natuurlijk door alle gulle gevers tijdens de collecte die SSS in maart heeft gehouden voor Jantje Beton.

Marian Baarda van Marian Baarda Fotografie heeft voor ons hele mooie foto’s gemaakt van deze middag. Het zijn er meer dan 180! en zijn (binnenkort) te zien in het fotoboek elders op deze website. Het plezier straalt van de foto’s af en dat maakt het organiseren van deze middag tot een feestje. Op onze facebookpagina (zie icoontje rechtsonder) staan foto’s die gemaakt zijn door Maria del Grosso. Van de kinderen mogen we volgend jaar de zesde editie organiseren en dat zijn we zeker van plan.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.