De kast in de gymzaal kon al bijna vanaf het begin niet fatsoenlijk op slot. Door middel van een (spring)touw met een slot er aan werd de kast “op slot” gedaan. Het zag er al met al armoedig uit in een mooie nieuwe gymzaal. Bij goedkopekantoorinrichting.nl in Joure zagen we een handige (tweedehands) roldeurkast. De kast is iets breder, dus er is iets meer ruimte danin de vorige kast, maar vooral het roldeursysteemis erg prettig omdat de ruimte voor de kast erg beperkt is. Een aanwinst dus. Goedkopekantoorinrichting.nl verraste ons enorm bij het ophalen van de kast. In ruil voor reclame maken op onze website mochten we de kast gratis meenemen. Daar zijn we al SSS bestuurders heel blij mee! Via een klik op het logo onderaan de pagina (bij de sponsoren) wordt de website van goedkopekantoorinrichting.nl opgestart.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.