Op de maandag in de herfstvakantie wil gymnastiekvereniging SSS alle kinderen uitnodigen om van 16.30 – 17.30 naar de sporthal de Twine te komen voor een herfst-rad-feest. In de sporthal staan vrijwilligers van circus Saranti en de rhönradafdeling van SSS klaar om de kinderen kennis te laten maken met de betreffende activiteiten. Voor het rhönraden is het handig om sportschoentjes en (lange) sokken aan te hebben. Wil je echt in een  rad over de kop, dan is de minimale lengte 1.25 cm. Ben je iets kleiner dan kunnen er nog steeds leuke dingetjes gedaan worden in het rad. Tegen het einde van het uur zullen er nog wat kleine demonstraties gegeven worden.

Dus maandag 19 oktober 16.30 – 17.30 in de Twine

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.