Afgelopen zaterdag waren de springwedstrijden. Dit zijn wedstrijden in team verband op de springonderdelen; lange mat, minitramp valmat, plank/plankoline kast en minitramp pegasus. Voor SSS deden er 3 teams mee. We begonnen deze dag met het team op niveau jeugd D, bestaande uit Aniek, Ilse, Anne, Goaitske, Alissa en Sophie. Wike was helaas de dag ervoor geblesseerd geraakt en ging mee als supporter, ook belangrijk!
Voor veel van deze meiden was het hun eerste wedstrijd. Zij hebben leuk mee gedaan en een goede wedstrijd laten zien. Op de trampoline valmat zijn ze 5e geworden en hebben ze zich geplaatst voor de Friese Kampioenschappen! Super meiden!

’s Middags waren de junioren aan de beurt. Hier hadden wij twee teams: junior 1 bestaande uit Floor, Fenna, Jeska, Alyt, Marjet, Ryanna en Jasmijn. Deze meiden hebben een zeer nette wedstrijd laten zien en zijn dan ook door naar de Friese Kampioenschappen op 3 onderdelen! Op de lange mat werden zij derde en op trampoline pegasus en plank kast kregen ze goud! Fantastisch gedaan!

Het tweede juniorenteam van Grou bestaat uit Mare, Anke, Riesmailis, Noortje, Ilselyn, Annaling, Manon Mayra en Kiki. Voor deze meiden was het de eerste keer dat ze bij de junioren zaten. Zij hadden ook grote ploeg concurrenten, maar hebben een prima wedstrijd laten zien. Ook deze meiden zijn door naar de Friese Kampioenschappen en dan wel op het onderdeel plank kast, zij werden hier zesde! Netjes meiden!

Oftewel, alle drie teams zijn door naar de Friese Kampioenschappen, super!
Deze zijn op 21 november, graag zien we dan alle fans weer terug!

Juf Femke

Hele team springwedstrijden

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.