Zaterdag 23 februari zijn acht rhönradturnsters van SSS afgereisd naar Den Helder voor hun rhönradwedstrijd bij de eerste Noord-Nederlandse kampioenschappen rhönradturnen voor niveau 5 t/m 9. Voor zes SSS turnsters was het hun eerste rhönradwedstrijd. Het laagste niveau in Den Helder was niveau 9 en betekende voor vier van de turnsters dat ze op een hoger niveau turnde dan waarop ze over twee maanden in de districtswedstrijd uit komen (niveau 10). Voor Floor was het een dubbel programma. Zij turnde in Ureterp haar eerste plaatsingswedstrijd voor het Friese turnkampioenschap, melde zich daar af voor de prijsuitreiking om daarna naar Den Helder te reizen. In Den Helder hoorde ze pas dat ze 1e was geworden.

In de leeftijdscategorie van 2004 – 2007 turnden voor SSS Reina v/d Velde (IJlst), Manon Goos, Yfke Wester, Goaitske Bouma en Femke v/d Meer mee. De 1e prijs bleef in Den Helder. De andere twee prijzen gingen naar Grou: Goaitske werd 2e en Manon 3e!
In de leeftijdscategorie van 2001 – 2003 turnden voor SSS Floor Beks, Wianne van Balen (Friens) en Lydia v/d Velde (IJlst). Bij deze categorie waren twee prijzen te behalen en stond het podium vol met SSS turnsters. Wianne behaalde de 2e prijs en Floor de 1e prijs, waarmee Floor zich Noord-Nederlands rhönradkampioene mag noemen en met twee 1e prijzen naar huis mocht. Alle prijswinnaars gefeliciteerd.

Voor alle turnsters geldt dat ze heel goed hun best hebben gedaan en al vast ervaring hebben opgedaan voor de districtwedstrijd op 19 maart in Renkum.

Prijsuitrijking Den Helder Prijsuitrijking Den Helder - 2

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.