Zaterdag 23 februari was de eerste wedstrijd voor zes turnsters op niveau F en H (vrije oefenstof). Alyt Hendriks werd zevende in de eerste ronde. De volgende wedstrijd was het de beurt aan Floor Beks, Jasmijn van der Meulen en Mirthe de Jonge. Alle drie de dames turnen op niveau junior F, tegen en met elkaar. Mirthe werd 9e, Jasmijn 5e en Floor had haar eerste gouden medaille van die dag in ontvangst mogen nemen. Maar Floor was op dat moment al onderweg naar den Helder voor haar andere wedstrijd. In de laatste ronde turnden Annaling en Kiki. Beide meiden turnden dit jaar voor het eerst in de vrije oefenstof, niveau jeugd 2 H. Annaling werd 6e en Kiki kreeg een medaille voor haar 4e plek.
De volgende wedstrijd van deze meiden is op 12 maart in Nieuwehorne.

Prijsuitreiking groep 4 Kiki

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.