Marjet Waldram scoorde meer dan voldoende punten bij de voorrondes en mocht net als vorig jaar weer naar de NK. Op het onderdeel rechtuit liet ze een vlotte oefening zien met verschillende elementen in en aan het rad en werd tweede. Bij spiralen kwam ze bij de tweede poging weer tot staan, nadat ze vlak bij de grond had gecirkeld. Heel knap derde op dit onderdeel, want velen eindigden door de gladde houten vloer met hun rad helemaal op de grond en hadden niet genoeg kracht om weer overeind te komen.  Bij sprong heeft Marjet twee keer, staand op het rad, een salto er vanaf gemaakt en werd tweede op dit onderdeel.

Net als vorig jaar werd Marjet na drie onderdelen, derde van Nederland en kreeg ze een bronzen medaille omgehangen.

IMG_2320

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.