Bij Rhönradturnen op de maandag verzorgt Jan Coops de lessen, geassisteerd door Marjet Waldram. Michael van den Bosch is gestart als nieuwe docent op de dinsdag bij meisjesgymnastiek en freerunnen en op woensdag bij de peuters en kleuters en turnen. Tevens is juf Minny als zeer ervaren kracht bij de lessen aanwezig en Laurien Waldram bij de selectie. Op de dinsdagavond bij Move on Music en Jazzdance heeft Anne-Marije Loggen het stokje van Mirjam Klip overgenomen. Brigitte Spierings verzorgt wederom de fit 50+ lessen en geeft binnenkort een open les. Datum volgt.

U bent altijd van harte welkom voor twee proeflessen bij alle groepen. Aanmelden kan via deze link

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.