Milou Hendriks van SSS Grou Fries Kampioen 2017!!
Vandaag waren de Friese Kampioenschappen turnen voor wedstrijdgroep 3 met vijf turnsters van SSS Grou.
Eerst mocht Alissa Verhoef (Raerd) tegen haar leeftijdsgenoten die zich ook hadden weten te plaatsen. Een ronde later Anne Beks en in de laatste wedstrijdronde Milou Hendriks, Manon Goos en Anke de Groot.
De drie laatste dames hadden alle drie in de twee plaatsingswedstrijden op het podium gestaan, Milou met twee keer goud. Vandaag liet Milou zien dat ze niet alleen twee maal de beste turnster van ons rayon is, maar ook van de provincie. Gefeliciteerd Milou met je gouden “pompeblêd” medaille.

Alissa Anne Manon Milou Anke

Categories:

Tags:

Comments are closed

Proefles
KLIK HIER voor het aanvragen van een proefles bij gymnastiekvereniging SSS in Grou.