Om de zaal en de kleedkamers zo schoon mogelijk te houden vragen wij onze leden (en hun ouders) om in de hal de schoenen uit te doen. Op deze manier hebben de laatste groepen ook bij slecht weer nog een redelijk schone kleedkamer.

In de hal hangt een lage verwarming die nog wel eens aangezien wordt als bankje. Bij de ophanging van de verwarming is echter geen rekening gehouden met deze dubbel functie. Wij vragen dan ook om er niet op te gaan zitten.

Clubleden die met de fiets komen worden verzocht de fietsen in de daarvoor bestemde fietsenrekken te plaatsen en niet bij de ingang.

De indeling van de zaal/kleedkamers is dusdanig dat het betreden van de kleedkamers de les verstoort. Het bestuur/de leiding vraagt dan ook of de jeugdleden pas 5 minuten van te voren de hal in willen komen. Vervolgens wacht iedereen in de hal tot de leiding het sein geeft dat men naar de kleedkamers mag komen.

Afmelden voor een gymnastiekles kan bij de betreffende gymnastiekleider. Zie voor de contactgegevens van de gymnastiekleiders bij Lesgevers.